Kako spravite njene koncepte v nevarnost dežja 2?

Kako spravite njene koncepte v nevarnost dežja 2?

Kazalo:

 1. Kako spravite njene koncepte v nevarnost dežja 2?
 2. Kaj počnejo njeni koncepti v nevarnosti dežja 2?
 3. Kaj počne oltar N Kuhane?
 4. Kako lahko dobim n Kuhana?
 5. Kaj počne Corpsebloom?
 6. Kako odklenete Newtist?
 7. Kako dobite Brainstalk?
 8. Kaj je Newtist?
 9. Kako odklenem Soulbound katalizator?
 10. Kako odkleniti gesto utopljenega?
 11. Ali se katalizator Soulbound združuje?
 12. Kje je akumulator Preon?
 13. Kako odklenem Preon?
 14. Kako odklenem lovske veščine?
 15. Kako odklenem veščine nakladalca?
 16. Ali je Loader ženska?
 17. Kako odklenete veščine komandosa?
 18. Kako vam uspe komandos nepokvarljiv?
 19. Kako potopite Rexa?

Kako spravite njene koncepte v nevarnost dežja 2?

0:171:20Tveganje dežja 2 – izziv njenih konceptov – YouTubeYouTubeZačetek predlaganega posnetkaKonec predlaganega posnetka Ta kul fantek bo nekako skrit. Na koncu te jame. In More. Ta kul fantek bo nekako skrit. Na koncu te jame. In ko to storiš in ubiješ tega tipa, boš dosegel dosežek, se imenujejo njeni koncepti.

Kaj počnejo njeni koncepti v nevarnosti dežja 2?

Njeni koncepti je izziv v Nevarnost dežja 2 . Njegov cilj je 'Najdi N'kuhanin oltar'. Oltar je vedno dostopen v Wetland Aspect, eni od drugih stopenj, pod kamnito rampo, ki visi čez rob zemljevida. Pod njim je luknja, ki vodi v pečino, prekrito z nekaj drevesnimi koreninami lahko biti viden.

Kaj počne oltar N Kuhane?

Oltar do N'kuhana Skok v jamo pod okostjem volja teleportirajte igralca nazaj na območje običajnega zemljevida.Kako lahko dobim n Kuhana?

Če želite najti oltar, boste želeli dokončati tek, dokler ne pridete do okolja mokrišč. Od tam boste želeli poiskati veliko kamnito ploščad v obliki črke L blizu roba zemljevida. Če pogledate čez rob, boste opazili polico, ki štrli od strani.

Kaj počne Corpsebloom?

Wiki Ciljane (igre) The Corpsebloom je Lunarni predmet, predstavljen v Risk of Rain 2. Tako kot vsi Lunarni predmeti, tudi Corpsebloom ima močan učinek in pomanjkljivost. Poveča celotno zdravljenje za 100 %, vendar omejuje, koliko lahko uporabnik ozdravi naenkrat, na največ 10 % zdravja.

Kako odklenete Newtist?

Newtist je izziv v Risk of Rain 2. Dokonča se z aktiviranjem 8 edinstvenih Newt Oltarjev. Teh 8 oltarjev ni potrebno aktivirati v 8 različnih okoljih, vendar mora biti vsak na drugem mestu kot drugi.

Kako dobite Brainstalk?

Možganska stebla : ubijanje elitnih pošasti sproži trisekundni buff, med katerim vaše sposobnosti imeti brez ohlajanja. Za odklepanje: premagajte elitnega šefa v monsunski (težki) težavnosti. Ključna beseda tukaj je elitni šef, ne elitni sovražnik.

Kaj je Newtist?

The Newtist je izziv v Risk of Rain 2. Izziv zahteva od igralca, da aktivira 8 edinstvenih oltarjev Newt. To je mogoče izvesti v več tekih. Če dokončate ta izziv, odklenete redek predmet Soulbound Catalyst.

Kako odklenem Soulbound katalizator?

The Soulbound Catalyst je redek predmet, ki ga je mogoče odkleniti v Risk of Rain 2. Dokončanje Newtist Challenge odklene ta predmet. Ta predmet zmanjša 4 sekunde ohlajanja opreme, ko uporabnik ubije sovražnika. Vsak naslednji dvig poveča to zmanjšanje za 2 sekundi.

Kako odkleniti gesto utopljenega?

The Gesta utopljenega je Lunarni predmet, ki ga je mogoče odkleniti v Risk of Rain 2. Dokončanje izziva Demons And The Crabs odklene ta predmet.

Ali se katalizator Soulbound združuje?

Ubijanje zmanjša ohlajanje opreme. Uboji zmanjšajo ohlajanje opreme za 4s (+2s na sklad ).

Kje je akumulator Preon?

Kot pri večini opreme, Akumulator se nahaja bodisi čez desno ramo igralcev bodisi neposredno nad glavo, odvisno od značaja.

Kako odklenem Preon?

The Preon Akumulator je predmet opreme, ki ga vi odkleniti tako, da odprete določeno skrinjo v Rallypoint Delta v 10 minutah po začetku teka. Več podrobnosti najdete v našem priročniku Risk of Rain 2 items. Enkrat ti odkleniti igrajte, dokler ne dobite Imp Overlord, da se zarodi, ga spravite do nizkega zdravja in ga razstrelite z njim Preon .

Kako odklenem lovske veščine?

Kot omenjeno na vsak vodnik, najboljši način za odklepanje veščin in dokončanje dosežkov je tako, da aktivirate Artefact of Command vsak igranje in igranje na težavnosti Drizzle. Artefact of Command vam bo omogočil, da izberete predmete, ko padejo, in zlahka zložite 12 Crowbars že v 3. fazi.

Kako odklenem veščine nakladalca?

Za odkleniti nadomestna špičasta pest spretnost , morate dokončati Nakladalnik : Swing Po dosežku. To se zaključi tako, da pridete do nebesnega portala v 25 minutah ali manj. Časovnik je veliko hitrejši od Commandova dosežka na 20 stopnjah, ker je nebesni portal lahko dostopen že na stopnji 8.

Ali je Loader ženska?

Nakladalnik je bil eden od dveh igranih likov po lansiranju v prvem Risk of Rain. ... The Nakladalnik v Risk of Rain 2 je ženska , medtem ko je Nakladalnik v Risk of Rain 1 je moški. Ker je imun na poškodbe pri padcu,. Artefact of Frailty nima vpliva na Nakladalnik .

Kako odklenete veščine komandosa?

Odklenjeno preko Komandos : Godspeed Challenge. (Kot Komandos , popolnoma napolnite teleporter prve stopnje, preden časovnik doseže 5 minut.) spretnost se lahko uporablja med sprintom. Če se uporablja v zraku, bo delovalo kot dodaten skok.

Kako vam uspe komandos nepokvarljiv?

Kot Komandos , počistite 20 stopenj v enem teku, ne da bi pobrali Lunarne predmete. Komandos tako, da v enem teku opravite 20 stopenj, ne da bi pobrali Lunarne predmete ali opremo.

Kako potopite Rexa?

Kot REX , ubijte glinenega Dunestriderja na zapuščenem akvaduktu tako, da ga vržete v jamo. Clay Dunestrider na zapuščenem akvaduktu tako, da ga vrže v jamo.

Preberite tudi

 • Kaj vam pomeni dobrohotnost?
 • Je biti realen biti negativen?
 • Ali obstajajo stopnje resnice?
 • Koliko je Carmelo v povprečju?
 • Kaj pomeni opravljati svojo dolžnost?
 • Ali naj kupim Logicpro?
 • Kako so preučevali možgane v preteklosti?
 • Kaj je beseda za vedeti vse?
 • Katere so glavne značilnosti velikih podatkov?
 • Kaj pomeni sojenje?

Zanimalo vas bo

 • Kaj pomeni, ko nekdo dobi mandat?
 • Kaj je polni pomen umetnosti?
 • Kaj pogoj in kaj pomeni?
 • Kako ste v Lambdi?
 • Kaj je pomen poljubnega stavka?
 • Kakšen tip sociologa je Cohen?
 • Kaj pomeni termodinamična hipoteza zlaganja beljakovin?
 • Ali je implikacija negativna beseda?
 • Ali je Triple Sec potreben za margarite?
 • Kaj je pomen znanosti o možganih?